4 UDESA, PIJANSTVA I TUČE U BEOGRADU: Među 8 povređenih i dečak (15)
Foto: Zorana Jevtić

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

4 UDESA, PIJANSTVA I TUČE U BEOGRADU: Među 8 povređenih i dečak (15)

Beograd -

BEOGRAD - Osam osoba je povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 23.16 časova u Ruzveltovoj ulici, kod Novog groblja, povređene su dve muške osobe.

Stariji muškarac (60) odbio je dalji pregled, te je zbrinut na licu mesta, dok je mlađi (17) zadobio lakše povrede i odvezen je u Urgentni centar.

Jedna ženska osoba (30) lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći sinoć u 21.43 časova u ulici Pere Ćetkovića, kod broja 11 M, i prevezena u Urgentni centar. U udesu, koji se dogodio u 21.07 časova kod broja 412 u Bulevaru kralja Aleksandra lakše su povređene četiri ženske osobe, starosti od 53, 35, 33 i 9 godina, i prebačene u Urgentni centar.

Jedan dečak (15) lakše je povređen u svojstvu pešaka sinoć u 20.41 časova u Bulevaru despota Stefana, kod broja 124, i odvezen u Urgentni centar. Hitna pomoć tokom noći je intervenisala 126 puta, od kojih 25 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici, a prijavljene su i tuče i osobe u alkoholisanom stanju. U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 133 puta, od kojih 42 na javnom mestu, dodala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track