PRIKAZALI PROŠLOST I BUDUĆNOST SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: GSP na Trgu republike obradovao đake prvake
Foto: Beoinfo

Tradicionalna manifestacija

PRIKAZALI PROŠLOST I BUDUĆNOST SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: GSP na Trgu republike obradovao đake prvake

Beograd -

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović i direktor JKP GSP „Beograd” Željko Milković prisustvovali su danas tradicionalnoj manifestaciji „Sa GSP-om od prvog razreda” na Trgu republike.

Mladenović je rekao da je ovo 13. godina zaredom kako 1. septembra GSP organizuje ovakvu akciju i druži se sa decom.

"Ovo je i sjajna promocija preduzeća koje je žila kucavica glavnog grada, a bez njega ne možemo ni da zamislimo život u Beogradu. Na ovaj način promovišemo ovo gradsko preduzeće, ali i sve ono što radimo. To je najbolje uraditi sa mladima u ovom uzrastu kako bi oni prevoz doživeli kao svoje sredstvo. Tako ćemo svi zajedno imati kvalitetan, dobar prevoz i održaćemo nivo koji danas imamo, a sigurno je da težimo da on bude i kvalitetniji", istakao je Mladenović, a navodi se u saopštenju.

On je naveo da su danas na platou ispred spomenika knezu Mihailu predstavljena dva vozila- jedan je primer kako su autobusi nekada izgledali, a drugi je jedan od najmodernijih autobusa današnjice.

U pitanju je vozilo na električni pogon.

Milković je kazao da ovom akcijom GSP želi da ukaže na to da se propagira čuvanje vozila i plaćanje usluge gradskog prevoza.

"To se uči od najmlađeg uzrasta, a ovo je prilika da deci ukažemo na to da budu savesni. Drago nam je da učestvujemo u jednom od njihovih najvažnijih koraka u životu, a to je početak obrazovanja. Očuvanje imovine GSP-a je od velike važnosti jer samo na taj način možemo da gradimo budućnost Beograda, ali i GSP-a", naglasio je Milković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track