(VIDEO) SCENA O KOJOJ BRUJI FEJSBUK: U invalidskim kolicima se probija kroz vodu na Voždovcu
Foto: PRintscreen

(VIDEO) SCENA O KOJOJ BRUJI FEJSBUK: U invalidskim kolicima se probija kroz vodu na Voždovcu

Beograd -

BEOGRAD - Jak pljusak koji je pogodio Beograd pre dva dana ostavio je posledice u Voždovcu, tačnije ulici Vojvode Vlahovića, gde je došlo do poplave.

Na Fejsbuku je osvanuo snimak na kome se vidi kako čovek u invalidskim kolicama kroz vodu pokušava da dođe do druge strane ulice.

On se jedva probija kroz vodu koja mu je došla do polovine tela. Ovaj snimak izazvao je pre svega bes na društvenima mrežama i to zato što je autor snimka samo snimao, a nije sišao da pomogne čoveku.

Ipak, javili su se i oni koji smatraju da je ovim skrenuta pažnja na problem koji se često javlja u ovoj ulici. Naime, kako navode stanovnici ovog naselja, urpavo ovde se poplave često javljaju zbog loših odvoda koji ne mogu da prime svu vodu.

Iz opštine Voždovac su nam rekli da su upoznati sa problemom, ali da su u pitanju i neke kuće koje su nelegalno izgrađene, pa samim tim ni vodovod nije urađen kako treba.

"Upoznati smo sa problemom koji se konstantno javlja u ulici Vojvode Vlahovica, građani se često na to žale, a i sam predsednik opštine je tim povodom jutros imao sastanak. Čitav taj deo je nelegalno građen, pa nije ni prijavljen Vodovodu i kanalizaciji. Ono sto smo mi, kao opština, mogli da učinimo, jeste da problematiku prijavimo Gradu Beogradu, a kada ce to biti rešeno ne zavisi od nas", rekli su za Kurir iz opštine Vozdovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track