LIFTOVI, KROVOVI I FASADE NA 60 RATA: Do novog lifta za 1.000 dinara mesečno po stanu
Foto: Profimedia

Šansa da Beograđani srede svoje zgrade

LIFTOVI, KROVOVI I FASADE NA 60 RATA: Do novog lifta za 1.000 dinara mesečno po stanu

Beograd -

BEOGRAD - Od 1. oktobra 2016. godine Beograđani će moći da kupe nove liftove putem ugovora sa Javnim preduzećem Gradsko stambeno na 5 godina, odnosno 60 mesečnih rata.

Ovakav model plaćanja biće primenjen i na dotrajale krovove i fasade, a sve u cilju reševanja mnogobrojih problema stanara koji su se decenijama nagomilavali. Ova odluka došla je kao rezultat odlične saradnje rukovodstva tog preduzeća i grada Beograda, sa ciljem da sugrađani daleko manjim izdvajanjima na mesečnom nivou reše probleme koji su do sada bili nerešivi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ugovor na 5 godina s tim preduzećem moći će da potpišu i zgrade koje nisu u njihovom sistemu, odnosno s kojima nemaju potpisan ugovor o tekućem održavanju.

Prosečna starost liftova je skoro punu 41 godinu, a to je oko 15 godina više od njihovog regularnog eksploatacionog perioda. Osim toga, u mnoge krovove i fasade decenijama stanari kao vlasnici svih zajedničkih delova zgrade nisu ulagali nijedan dinar, što je rezultiralo ne malim brojem krovova koji prokišnjavaju i fasadama čiji delovi otpadaju.

Do sada smo imali mogućnost da stanarima ponudimo otplatu investicionih radova na do 24 mesečne rate bez kamate, što za njih neretko nije bilo dovoljno da to i prihvate.

Tako će od 1. oktobra sugrađani imati mogućnost da velike investicione radove umesto na do 24, otplaćuju na 60 mesečnih rata. Sve potrebne informacije stanari mogu dobiti pozivom na pozivom na naš besplatan broj 0800 200 011. Predsednici skupština stanara na taj telefon mogu izvršiti prijavu svoje zgrade ili na mejl novilift@stambeno.com nakon čega stručna služba preduzeća izalzi na teren radi izrade predmeta neophodnih radova i stanarima u najkraćem roku dostavlja ponudu s periodom otplate na 60 mesečnih rata.

(EPK/Gradsko stambeno)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track