ISPIRANJE MREŽE U NOVOM BEOGRADU DO SUBOTE: Evo koji će blokovi biti bez vode
Foto: Shutterstock

Povremeno suve česme

ISPIRANJE MREŽE U NOVOM BEOGRADU DO SUBOTE: Evo koji će blokovi biti bez vode

Beograd -

BEOGRAD - Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Novi Beograd od danas, 12. septembra, do subote, 17. septembra.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće potrošači Novog Beograda u sledećim blokovima i naselju: 12. i 13. septembra potrošači u blokovima 7, 7A, 8, 8A; 13. i 14. stanovnici blokova 9A, 11B, 11V i 2; 14. i 15. blokovi 70 i 70A; 15. i 16. potrošači u naseljima Bežanijska kosa i mesnim zajednicama 1 i 2, a 16. i 17. septembra stanovnici Bloka 67 i Staro sajmište (brodogradilište).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Potrošači se mole da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track