TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile srčane bolesnike i astmatičare
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 117 puta

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile srčane bolesnike i astmatičare

Beograd -

Pet osoba je lakše povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 04.38 časova kod autobuske stanice na Ledinama, u pravcu prema Surčinu, povređen je mladić (25) i prevezen u Urgentni centar.

Dve osobe muškog pola povređene su u saobraćajnoj nesreći u 01.46 časova na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša, ali su odbile transport nakon što su pregledane na licu mesta.

U udesu, do kojeg je došlo u 22.43 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, u blizini Pravnog fakulteta, povređen je muškarac (30) u svojstvu motocikliste, te je prebačen u Urgentni centar.

Još jedan muškarac (32) povređen je u 21.39 časova u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaniskom putu, na putu za Padinsku skelu, i odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 117 puta, od kojih 12 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima su zabeležene dve teške traume zbog eksplozije plinske boce.

Hitna pomoć je intervenisala 153 puta, od kojih 50 na javnom mestu, a zabeležen je i veliki broj padova na ulicama. naglasila je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja