Uručene zahvalnice zaslužnima za Kolektivno venčanje

Uručene zahvalnice zaslužnima za Kolektivno venčanje

Beograd -
U ime zamenika gradonačelnika Beograda i predsednika Organizacionog odbora kolektivnog venčanja Milana Krkobabića, zahvalnice je uručila predsednica Odbora mladenaca Rada Đuričin

BEOGRAD- Zahvalnice privrednicima, medijima, ustanovama i pojedincima, koji su doprineli uspešnoj realizaciji manifestacije „Svadba za maštanje”, uručene su danas u Starom dvoru.

Sudbonosno „da” na četrnaestom „Kolektivnom venčanju” izgovorilo je 200 parova, koji su prvi put stupili u bračnu zajednicu.

U ime zamenika gradonačelnika Beograda i predsednika Organizacionog odbora kolektivnog venčanja Milana Krkobabića, zahvalnice je uručila predsednica Odbora mladenaca Rada Đuričin.

– Zadovoljstvo je da ova najlepša, najromantičnija manifestacija u Beogradu ima one koji je svesrdno podržavaju. Mislim da i vredi, a u to smo se uverili 14. puta – rekla je glumica Rada Đuričin.

Prvo kolektivno venčanje održano je 1999. godine, kada se venčalo 19 parova. „Svadba za maštanje” s vremenom je postala turistička, privredna, kulturna i humanitarna manifestacija. Tokom decenije njenog održavanja u Starom dvoru venčalo se više od hiljadu parova iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Kanade, SAD, Austrije, Nemačke, Švedske, Danske i Venecuele.

Manifestacija je neprofitabilna i cilj joj je da propagira bračnu zajednicu kao jednu od najviših društvenih vrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja