ASFALTIRANJE U RAKOVICI Vesić: Svaki dan rešavamo po jedan problem građana
Foto: Beoinfo

Naselje Sunčani breg

ASFALTIRANJE U RAKOVICI Vesić: Svaki dan rešavamo po jedan problem građana

Beograd -

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić, predsednik gradske opštine Rakovica Vladan Kocić i direktor „Beograd-puta” Ivan Tejić obišli su danas raskrsnicu Ulice patrijarha Dimitrija i Kružnog puta u naselju Sunčani breg, gde se izvodi rekonstrukcija te deonice.

Vesić je istakao da se na ovakvim primera vidi zašto je politika dobra ako je u korist građana.

– Na zahtev Opštine Rakovica i građana izdvojili smo 22,5 miliona dinara kako bi se rešio saobraćajni bezbednosni problem koji su imali građani ovog dela Rakovice, a prilikom uključenja na Kružni put. Biće urađena kompletna rasrsnica sa trotoarima, uz nivelaciju zemljišta kako bi ova deonica konačno bila potpuno bezbedna za korišćenje – naveo je Vesić.

On je napomenuo da je Grad Beograd u toku ove godine uložio više od sedam miliona dinara u redovno održavanje puteva u Rakovici, dok je blizu 80 miliona dinara uloženo u sređivanje putne infrastrukture u toj opštini.

– Početak izgradnje kanalizacione mreže kreće do kraja godine u naselju Sunčani breg. Izabran je izvođač radova, a grad je za tako veliki projekat izdvojio sredstva – najavio je gradski menadžer i pozvao građane i opštine da nastave da prijavljuju probleme sa kojima se svakodnevno susreću kako bi bili rešavani.

On je izrazio zadovoljstvo jer se svakog dana u prestonici rešava po jedan problem, pri čemu se ne pravi razlika između Terazija i periferije.

Kocić je dodao da će ovim radovima, koji se završavaju za desetak dana, biti rešen problem raskrsnice koja je bila veoma nebezbedna, sa velikim brojem saobraćajnih nesreća. On je najavio da se od ponedeljka linija 47 vraća na staru trasu, koja će posle završetka radova obezbediti novi kvalitet za stanovnike ovog dela grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track