POSLE 30 GODINA: Jovičić obišao asfaltiranje ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi
Foto: Promo

POSLE 30 GODINA: Jovičić obišao asfaltiranje ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas završne radove na rekonstrukciji ulice Pere Ćetkovića na Karaburmi koja, prema njegovim rečima, nije bila asfaltirana trideset godina.

Jovičić je podsetio da je juče urađeno 1100 metara asfalta u ulici Rastka Nemanjića u Borči, danas se asfaltira 200 metara ulice na Karaburmi, naglasivši da je to činjenica koja pokazuje da se Palilula ravnomerno razvija.

„U razgovoru sa građanima napravili smo listu prioriteta i danas ćemo završtiti asfaltiranje ulice Pere Ćetkovića koja se nalazi na početku ulaza u naselje Karaburma“, rekao je predsednik.

Investicija vredi pet miliona, poručuje Jovičić, naredne godine planiramo asfaltiranje pedest ulica, a Opština će sledeće godine i sledećim budžetom građanima uraditi trotoare i parking mesta.

„Devedeset odsto prijavljenih komunalnih problema rešavamo velikom brzinom, Opština daje sve napore da izađemo u suret našim sugrađanima, a imamo i snažnu, odgovornu podršku Grada“, izjavio je Jovičić.

On je naglasio da se samo zajedničkim snagama Opštine, grada Beograda i inicijativama sugrađana, na koje stalno apeluje, mogu napraviti dobri rezultati i omogućiti lakši život za sve građane opštine Palilula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track