MLADENOVIĆ: Stiže 20 kamiona kipera za Beograd put
Foto: Beoinfo

Zajednička praznična večera sa mehaničarima

MLADENOVIĆ: Stiže 20 kamiona kipera za Beograd put

Beograd -

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović izjavio je danas da će tokom ove godine za preduzeće "Beograd put" biti nabavljeno još 20 kamiona kipera, što će se osetiti na ulicama prestonice

On je, zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem i predsednikom opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem, praznično veče proveo sa radnicima JKP "Beograd puta" koji održavaju i servisiraju mašine za čišćenje snega.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

"Ovi ljudi rade 24 sata dnevno iz senke veliki posao za naš grad. Bez njih zimska služba ne bi mogla da funkcioniše, jer se u ovim radionicama non-stop popravljaju kamioni i mašine koji danonoćno čiste ulice", rekao je Mladenović.

Kako se navodi u saopštenju Beoinfa, on je rekao da će grad učiniti sve što može da im olakša posao, te da će plate i uslovi rada biti bolji nego do sada. Jovičić se zahvalio se radnicima "Beograd puta", jer su na minus 15 i na minus 20 bili ispod kamiona, bagera i drugih mašina kako bi grad bio očišćen.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

SMOTRA PRE ZIME NA NOVOM BEOGRADU: Gradski čelnici obišli bazi JKP Beograd put

"Za to im dugujemo veliko 'hvala' a jedna od pomoći biće i najavljena nabavka 20 kamiona u ovoj i još deset u 2018. godini, istakao je Jovičić. Nakon obilaska radionica i pogona "Beograd puta" gosti o domaćini zajedno su večerali i razmenili iskustva i utiske o dosadašnjoj zimskoj sezoni.

Obilasku je prisustvovao i direktor JKP "Beograd put" Ivan Tejić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track