Izmene saobraćaja u Radničkoj zbog postavljanja skele
Foto: Beoinfo

Izmene saobraćaja u Radničkoj zbog postavljanja skele

Beograd -
Zatvara se za saobraćaj deo Radničke ulice u smeru od Banovog brda ka centru grada, i to u delu od Paštrovićeve ulice do podvožnjaka u Radničkoj ulici

BEOGRAD - Zbog postavljanja skele u Radničkoj ulici u zoni podvožnjaka od subote, 9. juna, od 22 časa do nedelje, 10. juna, do 10 časova i od nedelje, od 22 časa do ponedeljka, 11. juna, do 4 časa doći će do izmena u saobraćaju.

Zatvara se za saobraćaj deo Radničke ulice, u smeru od Banovog brda (Obrenovca) ka centru grada (Beogradskom sajmu), i to u delu od Paštrovićeve ulice do podvožnjaka u Radničkoj ulici.

Vozila koja dolaze iz smera Obrenovca kreću se Radničkom ulicom do raskrsnice sa Paštrovićevom ulicom, preusmeravaju se u Paštrovićevu ulicu, nastavljaju do saobraćajne petlje "Hipodrom", gde će moći levo da skrenu prema Mostu na Adi i Beogradskom sajmu ili desno prema Miloševom konaku, odnosno prema Ulici Teodora Drajzera, Rakovičkom putu i Bulevaru vojvode Putnika.

U navedenom periodu, u smeru od Radničke ulice ka saobraćajnoj petlji "Hipodrom", Paštrovićeva ulica je jednosmerna.

Vozila koja se kreću iz Kirovljeve ulice ka Beogradskom sajmu i centru grada preusmeravaju se iz Visoke u Paštrovićevu ulicu prema saobraćajnoj petlji "Hipodrom".

Vozila koja idu iz Požeške ulice ka Beogradskom sajmu i centru grada preusmeravaju se pravo ka Paštrovićevoj ulici do saobraćajne petlje "Hipodrom", gde će moći levo da skrenu prema Mostu na Adi i Beogradskom sajmu ili desno prema Miloševom konaku, odnosno prema Ulici Teodora Drajzera, Rakovičkom putu i Bulevaru vojvode Putnika.

Vozila koja saobraćaju Bulevarom vojvode Mišića iz smera centra grada ka Banovom brdu i Obrenovcu kreću se redovnom trasom.

Vozila javnog gradskog prevoza u pomenutom periodu kretaće se na sledeći način: vozila sa linija broj 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, minibus linija E2, E5 i noćnih linija 37, 51 i 56, u smeru ka centru grada, od raskrsnice Požeške i Kirovljeve ulice kretaće se Požeškom preko petlje "Hipodrom" i Bulevarom vojvode Mišića do redovne trase. Na izmenjenom delu trase koriste se postojeća stajališta.

Od raskrsnice Paštrovićeve i Radničke ulice, vozila sa linija broj 56, 89, 91, 92, 511, 551 i 552 preusmeravaju se u Paštrovićevu ulicu do petlje "Hipodrom", nastavljaju Bulevarom vojvode Mišića do redovne trase u Radničkoj ulici. U smeru ka Banovom brdu pomenute linije će saobraćati redovnim trasama, dok će u smeru ka centru grada privremeno biti ukinuta sledeća stajališta: "Bioskop Šumadija", "Fabrika šećera" i "Jugopetrol".

Vozila sa linije broj 87, od raskrsnice Zrmawske i Kirovqeve ulice, kreću se Zrmanjskom, Požeškom, Đorđa Ognjanovića i Lazarevačkim drumom do Čukaričke padine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track