Zatvara se traka autoputa od Autokomande ka Nišu

30 dana radova

Zatvara se traka autoputa od Autokomande ka Nišu

Beograd -
Od 16 sati biće zatvorene vozna i zaustavna traka autoputa, na potezu od petlje Autokomanda u dužini od 1.200 metara, u smeru ka Nišu

BEOGRAD - Zbog radova na zameni kišne kanalizacije, danas od 16 sati će u Beogradu za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka autoputa, na potezu od petlje "Autokomanda" u dužini od 1.200 metara, u smeru ka Nišu, najavljeno je iz "Puteva Srbije."

Predviđeno vreme trajanja radova u okviru faze 1 je 30 dana, ukoliko to vremenski uslovi dozvole.Vozila koja se kreću ka Nišu će na delu od 586+37 kilometara biti usmeravana na suprotnu kolovoznu traku autoputa i za kretanje će koristiti krajnju levu, tj. preticajnu traku u smeru ka Beogradu.

Saobraćaj će se na ovoj deonici odvijati dvosmerno sve do tehničkog prolaza na delu od 584+151 kilometar, na kome se vozila vraćaju u kolovoznu traku u smeru ka Nišu.

Vozila koja koriste servisnu saobraćajnicu ili dolaze iz pravca Slavije ili kružnog toka "Autokomanda", za kretanje ka Nišu će koristiti preticajnu, tj. krajnju levu saobraćajnu traku autoputa. U ovoj fazi za saobraćaj će biti zatvorena isključenja i uključenja ka ulicima Prešernova i Ljubićka.Vozila koja se kreću ka Beogradu zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste voznu (srednju) saobraćajnu traku.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

"Putevi Srbije" pozivaju sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track