BURNA NOĆ U BEOGRADU: 9 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile hronične bolesnike
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 112 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 9 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile hronične bolesnike

Beograd -

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno devet osoba, među kojima i 15-godišnji mladić u svojstvu pešaka.

Taj mladić je zadobio povrede koje nisu teške prirode u 19:39 sati u Batutovoj ulici kod broja 1, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 23:37 sati na autoputu u smeru ka Nišu povređene su dve osobe, koje su potpisale da ne žele dalji transport, dok su u 23:41 sati na autoputu kod isključenja za Konjarnik povređena tri muškarca, starosti oko 30 godina, nakon čega su prevezeni na VMA.

U 00:56 sati u Ulici Andre Nikolića povređena su dva muškarca stara oko 38 godina i 29-godišnja ženska osoba, dodala je Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je noćas imala 112 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika - hipertoničari, astmatičari, srčani...

Juče je zabeleženo 135 intervencija Hitne pomoći od kojih 46 na javnom mestu, uključujući sedam saobraćajnih nezgoda među kojima nijedna bila sa teškim traumama, navela je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja