NOĆ U BEOGRADU: 4 povređena u 3 saobraćajke, tegobe mučile hronične bolesnike
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 74 puta

NOĆ U BEOGRADU: 4 povređena u 3 saobraćajke, tegobe mučile hronične bolesnike

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su četiri osobe lakše povređene, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 20:53 sati u Požeškoj ulici kod broja 40 lakše povrede zadobila je 45-godišnja ženska osoba, koja je prevezena u Urgentni centar, dok je u 22:58 sati u Ulici Cara Dušana u Zemunu lakše povređen 50-godišnji muškarac i potom prebačen u KBC Bežanijska kosa.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se 50 minuta posle ponoći, u Kruševačkoj ulici kod crkve, pri čemu je povrede glave zadobila 23-godišnja ženska osoba, dok se 36-godišnji muškarac žalio na bol u stomaku, ali nisu voženi u zdravstvenu instituciju već su zbrinuti na licu mesta.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala smanjen broj intervencija - 74 od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali hipertoničari.

Juče su, prema njenim rečima, zabeležene 154 intervencije Hitne pomoći od kojih 45 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode i jedan pad sa visine sa teškom povredom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track