LUDILO U 85-ICI: Vozač parkirao pun autobus i otišao u WC, a onda je nepoznati lik uradio OVO!
Foto: Zorana Jevtic

Vozi Miško

LUDILO U 85-ICI: Vozač parkirao pun autobus i otišao u WC, a onda je nepoznati lik uradio OVO!

Beograd -

BEOGRAD - Vozači autobusa su ljudi, nisu roboti, pa tako nekad iz prirodnih razloga moraju da naprave pauzu u vožnji. Upravo to se desilo danas na liniji 85, ali, ono što se desilo posle - nije do sada zabeleženo.

Naime, u vožnji između Borče i Banovog brda vozač autobusa je u Zemunu iznenada promenio trasu, parkirao autobus na okretnici linije 83, izvinio se putnicima i izašao na 10-ak minuta. Razlog - neodložan odlazak u WC.

Jedan mladić koji je bio jedan od putnika objavio je ovaj događaj na Facebook stranici “Studenti Beogradskog univerziteta”:

Ilustracija, Foto: Marina Lopičić
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

“Situacija danas u 85-ici u Zemunu. Vozač skreće sa rute i vozi nas do okretnice 83-ojke. Izlazi iz autobusa uz reči “Ljudi, izvinite, ali bolje da stanem ovde nego da vas izbacim posle”. Napušta autobus i odlazi da obavi nuždu. Nema ga deset minuta. U međuvremenu ulazi neki drugi lik u autobus (da li je vozač GSP-a ili nije, nemam pojma), seda za volan i kreće lagano da nas vozi u krug oko okretnice, dok naš vozač nije došao, i pita nas “hoćete još jedan krug?”. Smejati se ili plakati”

Sigurno je da su pojedini putnici bili iznervirani ovim događajem, jer su kasnili na posao, školu ili fakultet, ali verujemo da će ovaj incident svi verovatno dugo prepričavati.

(lobi-info.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja