Voz udario dva muškarca u Radničkoj
Foto: RTS

Nesreća

Voz udario dva muškarca u Radničkoj

Beograd -
Radnici M. O. (28) i R. O. (25) povređeni jutros oko 8.30 dok su prelazili prugu kada je naišao voz

BEOGRAD - Dva muškarca povređena su jutros oko 8.30 časova u Radničkoj ulici, dok su prelazili prugu kada je naišao voz, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac M. O. starosti 28 godina, koji je teže povređen, zadobio je razderotinu glave, podlaktice i kuka, dok je drugi muškarac R. O. starosti 25 godina, zadobio povredu lakta, kazala je Macura.

Obojica povređenih su, rekla je ona, prevezeni u Urgentni centar. Dr Macura je kazala da je reč o radnicima, a da se nesreća dogodila u Radničkoj ulici kod broja jedan.

Nešto kasnije Beta je, pozivajući se na MUP, javila da je reč o dvojici radnika angažovanih na nadvožnjaku Mosta na Adi kao i da se nesreća dogodila na uglu Radničke ulice i Bulevara Vojvode Mišića, gde se nalazi nadvožnjak. Dvojica radnika posle ukazane pomoći poslati su na kućno lečenje.

Inače, njih dvojica angažovani su na gradilištu petlje "Radnička", a povređeni su tako što su upali u zemljani iskop u blizini jedne od rampi.

Nesreća se dogodila u zoni levog niškog koloseka, u trenutku prolaska železničke kompozicije. U trenutku kada se nesrećni slučaj dogodio bilo je dozvoljeno odvijanje železničkog saobraćaja, tako da će istraga nadležne inspekcijske službe pokazati kako su se radnici našli na toj poziciji gradilišta u trenutku kada je tu važila zabrana kretanja za radnike.

Radnici su bili angažovani na iskopu zemlje za temelj stuba rampe broj 3a, koja vodi na kružni tok petlje "Radnička".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track