IMA POSLA I NA ČUKARICI, POTREBNO 350 RADNIKA: Traže se vaspitači, modelari, filolozi, fizikalci...
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Sajam zapošljavanja 25. marta

IMA POSLA I NA ČUKARICI, POTREBNO 350 RADNIKA: Traže se vaspitači, modelari, filolozi, fizikalci...

Beograd -

BEOGRAD - Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) organizovaće u subotu 25. marta u Opštini Čukarica Sajam zapošljavanja, na kome će slobodna radna mesta predstaviti više od 30 firmi kojima je potrebno 350 radnika.

Kako je najavila ta služba, preduzećima koja će učestvovati na sajmu neophodni su radnici različitih profila i stepena kvalifikacija - inženjeri zaštite na radu, građevinski inženjeri, diplomirani ekonomisti, instruktori u auto školi, medicinske sestre i negovatelji, i menadžeri.

Slobodnih radnih mesta ima i za prodavce, gradjevinske radnike, automehaničare, vozače, radnike obezbedjenja, knjigovodje, konobare, grafičke radnike, komercijaliste, kuvare, autofarbare, električare, mašinbravare, kasire, mesare, magacionere, filologe, vaspitače, frigomehaničare, inženjere organizacije, štampare, modelare, saobraćajne inženjere i fizičke radnike.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U Švajcarskoj frizer lovarniji nego direktor u Srbiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja