BEZ VODE: Suve česme u delu Vinče i Leštana
Foto: Shutter

Planirani radovi u opštini Grocka

BEZ VODE: Suve česme u delu Vinče i Leštana

Beograd -

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na teritoriji opštine Grocka, od 27. marta u 8 sati do 28. marta u 8 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Vinča i Leštane, saopštilo je preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne. Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Takođe, ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Voždovac od 27. do 31. marta.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće potrošači: 27/28.03. u naselju Kumodraž, 28/29.03. od naselja Kumodraž do Avalskog puta, 29/30.03. u naseljima Ripanj i Pinosava i 30/31.03. u naseljima Zuce i Beli potok.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. To preduzeće zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Voždovac obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track