BEZ VODE POVREMENO NA VRAČARU: Ispiranje vodovodne mreže od danas do srede
Foto: Fonet

Od 6 do 14 sati

BEZ VODE POVREMENO NA VRAČARU: Ispiranje vodovodne mreže od danas do srede

Beograd -

BEOGRAD - Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je da će njegove ekipe, od danas do srede 12. aprila, izvoditi planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Vračar.

U ponedeljak će povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode, u vremenu od 6 do 14 sati, osetiti potrošači u bloku oivičenom ulicama Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevarom kralja Aleksandra, Vojvode Šupljikca, Cara Nikolaja Drugog i Makenzijevom.

U utorak, u istom periodu, prekida snabdevanja biće u bloku oivičenom ulicama Makenzijevom, Cara Nikolaja Drugog, Žičkom, Grčića Milenka, Južnim bulevarom i Bulevarom oslobođenja.

U sredu će na red doći potrošači u Južnom bulevaru i okolnim ulicama, sa leve i desne strane, od Autokomande do Ulice Grčića Milenka.Kako se navodi u saopštenju, u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa se potrošači mole da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track