BURNA NOĆ U BEOGRADU: 8 povređenih u 5 saobraćajki, tegobe mučile astmatičare
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 123 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 8 povređenih u 5 saobraćajki, tegobe mučile astmatičare

Beograd -

Osam osoba je povređeno, od kojih jedna teže, u pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći i jutra dogodile u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

"U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko jedan čas posle ponoći u ulici Save Kovačevića ispred broja 55 povredjene su dve osobe, od kojih jedna teže. Reč je o muškarcu (27), koji je zadobio otvoren prelom noge", rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 2.00 časa u ulici Stejepana Supanca lakše povredjen muškarac (27).

Prema njenim rečima, nešto posle ponoći dve ekipe Hitne pomoći intervenisale zbog udesa na autoputu za Niš u kome su lakše povredjene tri osobe.

"Sinoć u 22.15 u ulici Vladimira Popovića lakše su povredjena dva muškarca. Jedan od njih odbio je prevoz u medicinsku ustanovu i pomoć mu je ukazana na licu mesta", navela je ona.

Macura je kazala i da je u saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru oslobodjenja kod Hotela M sinoć lakše povredjena jedna osoba.

"Hitna pomoć intervenisala je 123 puta. Od tog broja 24 intervencija bilo je na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i hipertoničari", navela je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track