BURNA NOĆ: 9 povređenih u nesrećama širom Beograda
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BURNA NOĆ: 9 povređenih u nesrećama širom Beograda

Beograd -

BEOGRAD - Devet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode u Beogradu, dok u jednoj nije bilo povređenih, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.16 sati na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj, lakše su povređena tri muškarca i prevežena u Urgentni centar. U isto vreme na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije žena starosti 36 godina pretrpela je tupe povrede vrata i prebačena u urgentni centar.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Žena starosti 52 godine lakše je povređena u ulici Bratstva i jedinstva 21 u Borči u 20.08 sati. Oko 03.09 časova u ulici Milentija Popovića dva muškarca i dve žene lakše su povređeni i prebačeni u urgentni centar. Na surčinskom putu došlo je do saobraćajne nezgode oko 4.52 sati u kojoj nije bilo povređenih.

Kako navodi Macura, glavni simptom tokom noći bio je gušenje, kod astmatičara i srčanih bolesnika, a kao jedan od uzroka navodi vreme. Hitna pomoć imala je 113 intervencija, od kojih 22 na javnom mestu. Juče je zabeležena 131 intervencija, od kojih 45 na javnom mestu, sa 5 saobraćajnih nesreća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track