Žitelji Atanasija Pulje i Ševine uznemireni posle incidenta

(KURIR TV) ČITAOCI KURIRA JAVLJAJU: Klinac (14) uzeo MAMINU MEČKU pa divljao po ZEMUNU?!

Beograd -

BEOGRAD - Žitelji Atanasija Pulje i Ševine u Zemunu uznemireni su posle nezapamćenog automobilskog divljanja koje se na uglu tih ulica dogodilo sinoć oko 19 sati, javlja čitateljka Kurira.

Foto: Čitateljka Kurira
Foto: Čitateljka Kurira
Reč je o očevicu, inače mami koja se sa svojim detetom sinoć zatekla na mestu događaja.
Naime, čitateljka Kurira nam je u mejlu poslatom redakciji navela da je sinoć bila u Ševinoj ulici s nekoliko mama i baka, koje se tu obično šetaju s manjom decom, uzrasta od dve do 7 godina, jer je ulica izuzetno mirna.
Foto: Čitateljka Kurira
Foto: Čitateljka Kurira
U tom momentu, upravo ulicom koju čitateljka opisuje kao slabo prometnu, dogodilo se divljanje u kojem je vozač "mercedesa" dvaput "prošišao" ulicom vozivši, prema proceni čitateljke, najmanje 120 na sat.
Foto: Čitateljka Kurira
Foto: Čitateljka Kurira
- Pri skretanju u ulicu Atanasija Pulje vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i prvo udario u zid dvorišta, a potom i u drvo i srušio ga, a zatim u kontejnere i zaustavio se tek posle 150 metara od mesta sudara. Sve se dogodilo sinoć oko 19 sati... Za volanom je bio 14-godišnjak - kaže čitateljka i dodaje: "Isti taj klinac je proteklih dana vozio skuter divljajući po ulicama i vređao majke..."
Foto: Čitateljka Kurira
Foto: Čitateljka Kurira
- Navodno je, kako smo čuli, mami ukrao ključeve mercedesa dok je ona spavala - napisala nam je čitateljka koja je još u neverici da se ovako nešto uopšte desilo.
(EPK/Foto: Čitateljka Kurira)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAJJAČA PREVARA SAOBRAĆAJACA IKADA: Beograđani napravili ludilo na ALKO TESTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track