SPREMITE ZALIHE: Delovi PALILULE i NOVOG BEOGRADA danas bez vode, a VOŽDOVAC od utorka
Foto: Jkp Beogradski Vodovod

Vode neće biti ni na groblju

SPREMITE ZALIHE: Delovi PALILULE i NOVOG BEOGRADA danas bez vode, a VOŽDOVAC od utorka

Beograd -

Građani na Novom Beogradu danas bez vode od 8:30 do 14 sati, a od 6 do 20 sati bez vode će biti i potrošači u naseljima Slanci i Veliko Selo. U navedenom periodu bez vode će ostati i groblje Lešće.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, danas od 08:30 do 14:00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Uroša Martinovića (između Ulice Omladinskih brigada i Bulevara Crvene armije).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Voždovac bez vode od utorka do petka

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže izvodiće se na opštini Voždovac od utorka 16. do petka 19. maja, a povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 6 do 14 sati osetiće sledeći potrošači:

U utorak 16. maja u Ustaničkoj ulici i to u delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i auto-putem od Vojislava Ilića do Autokomande, kao i u delu oivičenom ulicama Peke Pavlovića, Zaplanjskom i Braće Jerković (deo Dušanovca i naselje Braće Jerković);

U sredu, 17.maja - u delu oivičenom auto-putem od Dušanovačke pijace do Vojislava Ilića, Kružnim putem do Zaplanjske i Zaplanjskom (naselja Marinkova bara, Medaković 2 i Medaković 3);

U četvrtak, 18. maja - u delu naselja Dušanovac i Voždovac, oivičenom auto-putem od Autokomande do Dušanovačke pijace, ulicama Braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom, Bulevarom oslobođenja do Autokomande (potez ulica Kumodraška, Vojvode Stepe i Bulevar oslobođenja);

U petak, 19. maja - u naselju Banjica, na potezu Bulevara oslobođenja, od Crnotravske ulice do naselja Jajinci i sela Rakovica.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku, navodi JKP Beogradski vodovod i kanalizacija u saopštenju.

(Foto: JKP Vodovod i kanalizacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track