TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 4 saobraćajke, Hitnu zvali astmatičari i srčani bolesnici
Foto: Nebojša Mandić

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: 5 povređenih u 4 saobraćajke, Hitnu zvali astmatičari i srčani bolesnici

Beograd -

BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, u kojima je ukupno pet osoba povređeno, a povrede su većinom lakše prirode, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Ulici Kralja Milana kod Slavije u 20.18 sati tri 20-godišnje osobe su lakše povređene, od kojih jedna ženska osoba i dve muške, pri čemu su dve pregledane i zbrinute na licu mesta, a jedna je prevezena na odeljenje neurohirurgije i ortopedije Urgentnog centra.

U 21.01 na auto-putu ka Novom Beogradu lakše povrede zadobila je jedna ženska osoba, koja je potom prebačena u Urgentni centar.

Na uglu ulica Despota Stefana i Cvijićeve u 00.04 sati povređena je jedna osoba i, takođe, prevezena u Urgentni centar, dok se u 20.53 sati dogodila saobraćajna nezgoda na autoputu za Zagreb, ali nije bilo povređenih.

Hitna pomoć je noćas imala 129 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari, navela je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 120 intervencija Hitne pomoći od kojih 25 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode, među kojima nijedna nije bila sa teškim traumama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track