Najnovije vesti

PONESITE CV, ŠANSA ZA RADNO MESTO: Potrebne sobarice, konobari, šankeri, pekari, sestre, vaspitači..
Foto: AP/Ilustracija

Sajam zapošljavanja sutra na Zvezdari

PONESITE CV, ŠANSA ZA RADNO MESTO: Potrebne sobarice, konobari, šankeri, pekari, sestre, vaspitači..

Beograd

BEOGRAD - Opština Zvezdara i opštinska služba beogradske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje sutra Sajam zapošljavanja u holu Beogadske poslovne škole.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće 26 poslodavaca kojima je potrebno više od 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.Sajam će biti održan od 10 do 14 časova, saopštili su organizatori.

U ponudi će biti različiti profili: menadžer restorana, recepcionar i šef recepcije, sobarica, higijeničar, konobar, šanker, asistent i agent prodaje, knjigovođa, posrednik u osiguranju, prodavac, pekar, pica majstor, kuvar, magacioner, paker, vozač, menadžer i službenik obezbeđenja, administrativac, komercijalista, medicinska sestra i tehničar, vaspitač, kurir, kasir, poslovođa, negovateljica...

Zvezdarski Sajam zapošljavanja će u 10 sati zvanično otvoriti direktor Beogradske poslovne škole Đuro Đurović, zamenik predsednika Opštine Zvezdara Predrag Veinović i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović.U okviru Sajma svi zainteresovani posetioci moći će da učestvuju u radionici pod nazivom "Veština upravljanja karijerom i samorefleksija", čiji je početak planiran za 11 sati.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...