UDESI, TUČE, PIJANSTVA! BURNA NOĆ U BEOGRADU: 11 povređenih u 7 saobraćajnih nesreća
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Pune ruke posla za Hitnu pomoć

UDESI, TUČE, PIJANSTVA! BURNA NOĆ U BEOGRADU: 11 povređenih u 7 saobraćajnih nesreća

Beograd -

BEOGRAD - Na ulicama Beograda protekle noći dogodilo se sedam udesa u kojima je povređeno 11 osoba, dok su u tuči na Južnom bulevaru povređene dve osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u saobraćajnoj nezgodi oko 3.45 na Zrenjaniskom putu povrede glave i kuka zadobio pešak, muškarac (35).

U udesu u Lužničkoj ulici u naselju Borča nešto pre dva časa posle ponoći povređena je žena (49).Oko 23 časa alkoholisani muškarac iz autobusa na Zrenjaninskom putu prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju zbog povrede pri ulasku u autoubusu.

Oko 23.15 u Bubanj potoku dogodio se udes u kojem su povređena petorica muškaraca i jedna devojka, a tri lekarske ekipe Hitne pomoći su zbrinjavale povredjene.

U udesu na autoputu za Zagreb u smeru ka Novom Beogradu oko 21.30 lakše su povređene tri žene, dok je oko 20 sati na Brankovom mostu u saobraćajnoj nezgodi povrede zadobila žena.U Južnom bulevaru sinoć oko 22.20 u tuči su povređene dve osobe.

Ekipe Hitne pomoći protekle noći intervenisale su 109 puta od čega je 27 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, kao i hipertoničari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track