TINEJDŽER PEDOFIL VREBA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, RODITELJI TVRDE: Pravi se da je deci drug, mami ih bombonama, pa ih onda pipka
Foto: Profimedia

U blizini škole i vrtića

TINEJDŽER PEDOFIL VREBA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, RODITELJI TVRDE: Pravi se da je deci drug, mami ih bombonama, pa ih onda pipka

Beograd -

BEOGRAD - Roditelji mališana sa Bežanijske kose poslednjih dana su u opštoj panici zbog priča da u parkovima blizu škole i vrtića vreba pedofil, koji dečake namamljuje bombonama.

Informacija o tinejdžeru koji deci glumi druga, a zatim ih dodiruje, zatekla je roditelje mališana iz vrtića Zvezdana prašina i OŠ Dragan Lukić, zabrinute za svoje sinove.

- Obavestili su me drugi roditelji da se pojavio pedofil koji mami dečake nudeći im bombone, a potom im, u zamenu da mu sednu u krilo, daje mobilni da se igraju kako bi ih onda pipkao. Roditelji su tvrdili da je bilo nekoliko ovakvih situacija, vikendima i nakon radnog vremena vrtića, kao i da je stvar stigla do policije – ističe majka čije dete ide u gorepomenuti vrtić.

Slične poruke kruže i među roditeljima đaka OŠ „Dragan Lukić“. Direktorka ove ustanove Aleksandra Brajović-Zoronjić, međutim, kaže da se niko od mama i tata nije obratio školi u vezi sa ovim problemom.

- Prvi put sada čujem za to, mi imamo odličnu saradnju sa lokalnom policijskom stanicom, školskog policajca, dogovor da patrola obilazi školu – kaže ona.

Pojedini roditelji čak tvrde da se radi o tinejdžeru iz kraja, kao i da policija uveliko radi na ovom slučaju.

Međutim, iz Ministarstva unutrašnjih poslova, kao ni iz Predškolske ustanove "11. april", još uvek nisu odgovorili da li su im ovakvi slučajevi prijavljeni.

(Kurir.rs/Blic/Milica Rašić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izvršitelji i policija joj obili bravu i upali u stan! Julijana Terek nasilno iseljena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track