DA LI ĆE OVO BITI NAJLUĐE MATURSKO? Direktor i nastavnici škole u Novom Beogradu sviraju rok za male maturante!
Foto: Čitalac Kurira

ISPRAĆAJU OSMAKE

DA LI ĆE OVO BITI NAJLUĐE MATURSKO? Direktor i nastavnici škole u Novom Beogradu sviraju rok za male maturante!

Beograd -

BEOGRAD - Direktor i nastavnici Osnovne škole "Radoje Domanović" u Novom Beogradu došli su na krajnje originalnu ideju kada je reč o proslavi male mature jer su odlučili da sami formiraju bend koji će zabavljati odlazeće osmake.

foto: Printskrin/Facebook

Da direktor i nastavnici ove osnovne škole nisu spremni samo da predaju i ispituju, već i da zabave svoje učenike, pokazuje i inicijativa za formiranje benda "ProFunny" (Profani) koji će sutra uveče održati rok koncert u dvorištu škole.

Ovo nije prvi put da “ProFunny” rok koncertom ispraćaju osmake iz škole, a podršku će im pružiti i profesionalni muzičari, sadašnji i bivši učesnici škole kao i glumci Jelena Gavrilović i Gordan Kičić.

foto: Profimedia

Članovi benda "Profani" su: direktor škole Goran Šobotović (gitara), veroučitelj Miloš Velimir (vokal i bubanj), nastavnik fizičkog Ronald Anžur (perkusionista), gitare će svirati i gimnazijalci i studenti, kao i bivši učenici škole, a pevaće i učiteljice i učenici.

Želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i da budu ponosni na školu koju su završili.

foto: Čitalac Kurira

Podršku im daju i roditelji, ali i stanovnici iz okolnih zgrada, koji zajedno sa decom prisustvuju ovom nesvakidašnjem koncertu u dvorištu škole.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAMIONIMA STIGLI NA MATURU: Vranjski srednjoškolci smislili najkreativniji način da proslave kraj škole

(Kurir.rs, Foto: Čitalac Kurira, Facebook Printskrin, Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track