BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić ranjen u stomak, 4 povređena u udesima
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 97 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Mladić ranjen u stomak, 4 povređena u udesima

Beograd -

U ulici Doktora Ivana Ribara na Novom Beogradu iz vatrenog oružja ranjen je mladić (19), rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je on ranjen u stomak i da je primljen u KBC Zemun sa "izuzetno otežanim disanjem". Dodala je da Hitna pomoć poziv primila sinoć u 23.45 i da je prijavljena pucnjava i tuča. Prema njenim rečima, u tuči je povređena još jedna osoba.

Macura je navela da je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se u 19.33 dogodila na uglu ulica Pariske komune i Studentske teže povređen vozač motocikla.

Ona je dodala da je u saobraćajnoj nezgodi u 19.22 na Novom Beogradu u Nedeljka Govozdenovića povređen jedan muškarac, ali da nije vitalno ugrožen.

"U 00.35 na ulazu u Batajnicu u sudaru motocikla i automobila jedan mladić je zbrinut na licu mesta, dok je u saobraćajnoj nezgodi koja se u 1.53 dogodila u naselju Slanci u Beogradskoj ulici jedna osoba zadobila povrede glave", navela je Macura.

Ona je rekla da je Hitna pomoć intervenisala 97 puta, a da je od tog broja 18 intervencija bilo na javnom mestu. Macura je navela da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track