Najnovije vesti

HOROR KOD GROBLJA U BATAJNICI: Čopor pasa izujedao majku dok je branila bebu u kolicima!
Foto: Profimedia

ŠETNJA PRERASLA U DRAMU

HOROR KOD GROBLJA U BATAJNICI: Čopor pasa izujedao majku dok je branila bebu u kolicima!

Beograd
14:14h

BEOGRAD - Šetnja sa bebom ulicama Batajnice za V. K. juče se pretvorila u pravi horor, pošto je kolica u kojoj je bio njen dvomesečni sin napao čopor pasa.

Kako bi zaštitila bebu, ova hrabra majka je stala između kolica sa detetom i pasa i boreći se protiv čopora završila sa ujedom na nozi.

"Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izleteo čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama", priseća se V.K. neprijatnog iskustva.

Poučena iskustvima da pred psima ne treba paničiti ona je pokušala da bude pribrana i da ne beži. Međutim, razjareni psi su krenuli na kolica u kojima je bila njena dvomesečna beba.

"Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu. Instiktivno sam odreagovala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ujeo za nogu", opisuje V.K. događaj.

foto: Nebojša Mandić

Nakon toga, psi su se razbežali a Vesna je otišla na infektivnu kliniku.

"U pitanju je rana veličine oko tri centimetra na desnoj potkolenici. Posle svega, povreda nije toliko strašna, ali je strašno šta je moglo da se desi i šta tek može nekom drugom da se desi ukoliko se ovaj problem ne reši", poručuje ona.

Pošto je infektivna klinika dužna da obavesti "Veterinu Beograd" o svakom incidentu koji se desi zbog životinja, uskoro je V.K. zazvonio telefon, upravo iz ove službe.

"Šokirali su me kada su mi rekli da traže od mene da se vratim tamo, među čoporom pasa prepoznam onog koji je mene ujeo kako bi ga oni odveli na ispitivanje da li ima besnilo, koje verovatno nema, i zatim ga odveli u karantin", zaključuje V.K.

Na brojeve telefona Veterine Beograd" niko se nije javljao.

Čopori već napadali

Kako pričaju meštani Batajnice, ovo nije prvi put da neko naiđe na agresivni čopor pasa.

"Pre neki dan su me napali psi pored železničke stanice u Batajnici. Srećom, naišao je neki čovek i uspeo je da ih rastera. Navikli smo na pse lutalice, ima ih mnogo, ali nisam očekivala da napadnu nekoga bez razloga. Međutim, izgleda da je sve drugačije kada je u pitanju čopor" - ispričala je jedna sugrađanka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Kako se odbraniti ako Vas pas napadne?

(Kurir.rs/Blic.rs, D.Iv., Foto: Profimedia, Nebojša Mandić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...