ADA CIGANLIJA: Otvaranje sezone na beogradskom moru
Foto: Aleksandar Jovanović

VIKEND JP ADA CIGANLIJA ORGANIZUJE BESPLATNE DOGAĐAJE

ADA CIGANLIJA: Otvaranje sezone na beogradskom moru

Beograd -

Javno preduzeće „Ada Ciganlija“ obeležava 60 godina od osnivanja i tim povodom pozvalo je građane da predstojećeg vikenda učestvuju u brojnim manifestacijama koje će biti besplatne

Kako je saopšteno iz tog preduzeća, na makiškoj strani Ade Ciganlije biće održan turnir Evropske lige u fudbalu na pesku a takmičiće se reprezentacija Srbije i ekipe iz Evrope.

Takođe, kao najavu otvaranja predstojeće letnje kupališne sezone, JP „Ada Ciganlija“ je za posetioce u subotu, s početkom u 18 časova, obezbedila muzički program na makiškoj strani, gde će u 21 sat nastupiti Tropiko bend.

U nedelju će program početi od 18 sati nastupom beogradskih di-džejeva, a u ponedeljak u 12 časova zvanično će biti otvorena sezona kupanja na Savskom jezeru podizanjem plave zastave, kao najvišeg međunarodnog priznanja za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu.

U saopštenju se navodi da će plaže Savskog jezera biti ograđene i u potpunosti zatvorene za kupanje i boravak u vodi do ponedeljka, 26. juna, zbog održavanja Evropskog prvenstva u kajaku.

Kurir / E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Avalski toranj kakvog još nikada niste videli! Ekskluzivni snimci iz vazduha koji ostavljaju bez daha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track