GRADSKA ČISTOĆA RASPISALA TENDER: Kupujemo spinere i antistres loptice!
Foto: Reuters

Detalji konkursa

GRADSKA ČISTOĆA RASPISALA TENDER: Kupujemo spinere i antistres loptice!

Beograd -

BEOGRAD - Beogradska Gradska čistoća raspisala je tender za nabavku stvari koje će koristiti u reklamne svrhe, a na spisku su spineri, antistres loptice, kišne kabanice. Kupuju i 500 setova reketa za plažu!

OVDE MOŽETE POGLEDATI KONKURS GRADSKE ČISTOĆE

foto: Reuters

Spineri, antistres loptice i kišne kabanice samo su neke od stvari koje će JKP "Gradska čistoća" koristiti u reklamne svrhe. Ovo preduzeće raspisalo je javnu nabavku promotivnog materijala za potrebe reprezentacije, ali nije poznato koliko će novca biti odvojeno za ovu kupovinu, pišu Novosti.

foto: Printscreen Gradskacistoca.rs

Prema navodima iz konkursne dokumentacije, u cilju promocije Čistoće, osim hemijskih olovaka, notesa i privezaka, koje se mogu podvesti pod uobičajene stvari koje firme koriste za promociju, na spisku planiranog materijala nalaze se i dodatni gedžeti za relaksaciju i zabavu, poput spinera i antistres loptica.

foto: Printscreen Gradskacistoca.rs

Takođe, ovo preduzeće ima u planu da se snabde pernicama, rančevima i drvenim bojicama, najverovatnije namenjenim najmlađim sugrađanima.

foto: Reuters

Oko 500 setova reketa za plažu i loptica, plastični držači za olovke u obliku kante, kao i 250 usb od bambusa, sa logotipom preduzeća potražuje se u javnoj nabavci. Takođe, kupovina rekvizita obuhvata i 500 kačketa, notesa od plute, setova za pisanje, kabanica za kišu u plastičnoj kugli.

(Kurir.rs/Večernje novosti/M. S./Foto: Reuters/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 24 ČASA STRAŽA ZA NIČIĆEVE LJUBIČICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track