Najnovije vesti

TEŠKA SUBOTNJA NOĆ U GLAVNOM GRADU: 9 povređenih u 7 saobraćajki, promena vremena muči hronične bolesnike
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 104 puta

TEŠKA SUBOTNJA NOĆ U GLAVNOM GRADU: 9 povređenih u 7 saobraćajki, promena vremena muči hronične bolesnike

Beograd

U Beogradu se sinoć dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u centru Rušnja u 22.24, muškarac starosti oko 21 godinu zadobio je višestruke povrede nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U 22.35 Na uglu Ledinačke i Dragice Pravice na Zvezdari, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređeni motociklista od oko 24 godine i njegova saputnica od 18 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Na Dobanovačkoj petlji u pravcu prema Grmovcu u 22.54 je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su poveđeni 40-godišnji muškarac i 33-godišnja žena, nakon čega su prevezeni u KBC Zemun.

U Ljermontovoj ulici kod MUP-a, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen pešak starosti od 31 godinu. On je prevezen u Urgentni centar.

U 23.57 Na Bulevaru Kralja Aleksandra, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen vozač starosti od oko 30 godina koji je prevezen u Urgentni centar.

Do još jedne saobraćajne nezgode došlo je na Bulevaru Kralja Aleksandra u 05.12, kada su lakše povrede zadobili dvojica muškaraca starosti oko 25, oni su prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 104 intervencije od kojih 22 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani, astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 140 intervencija Hitne pomoći od kojih 55 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...