BEZ VODE CENTRALNE BG ULICE: Pogledajte raspored radova za narednih 6 dana
Foto: Shutterstock

Savski venac

BEZ VODE CENTRALNE BG ULICE: Pogledajte raspored radova za narednih 6 dana

Beograd -

BEOGRAD - Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Savski venac od ponedeljka, 25. septembra do subote, 30. septembra zbog čega će pojedini potrošači imati smetnje u snabdevanju. Kako je saopšteno iz JP "Beogradski vodovod i kanalizacija povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači:

U ponedeljak i utorak, 25. i 26. septembra, u ulicama između Brankovog mosta i Starog mosta (Karađorđeva, Gavrila Principa, Balkanska, Admirala Geprata, Savska, Sarajevska i ostale bočne ulice).

U utorak i sredu, 26. i 27. septembra, u delu opštine Savski venac oivičenom ulicama Kneza Miloša, Nemanjinom, Resavskom, Svetozara Markovića, Masarikovom, Kralja Milana i Bulevarom oslobođenja do autoputa.

U sredu i četvrtak, 27. i 28. septembra u delu opštine Savski venac oivičenom autoputem i Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Neznanog junaka, Banjičkim vencem i Ljutice Bogdana.

Prekide u snabdevanju 28. i 29. septembra osetiće na Senjaku (Bulevar vojvode Mišića, Vase Pelagića i Sanje Živanović), u delu naselja Dedinje i Topčiderskog brda; u delu opštine Savski venac oivičenom Bulevarom vojvode Putnika i ulicama Užičkom i Teodora Drajzera.

Takođe, smetnje će biti 29. i 30. septembra u delu opštine Savski venac oivičenom Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Mihajla Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom i Neznanog junaka, kao i deo od Crpne stanice 15, duž Rakovačkog puta, do Gardijske i Topčiderske ulice. U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na sajtu.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja