Đilasu i Antiću priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

Đilasu i Antiću priznanje "Kapetan Miša Anastasijević"

Beograd -
Gradonačelnik Beograda će to priznanje dobiti za doprinos unapređenju privrednog ambijenta, dok je predsednik Skupštine grada nagrađen za doprinos saradnji i razvoju lokalne samouprave

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić dobitnici su priznanja "Kapetan Miša Anastasijević", koje će im biti uručeno danas.

Kako je najavljeno iz gradske uprave, Đilas će to priznanje dobiti za doprinos unapređenju privrednog ambijenta, a u njegovo ime će ga primiti njegova zamenica Tatjana Pašić, dok je Antić nagrađen za doprinos saradnji i razvoju lokalne samouprave.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljuje se u okviru zajedničkog projekta Privredne komore Beograda i Media Inventa, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu - organizacijama, kompanijama i istaknutim pojedinacima koji su ostvarili izuzetne rezultate u poslovanju i doprineli podizanju privrednog kapaciteta Beograda.

Pored Đilasa i Antića, priznanje će dobiti još 20 organizacija, preduzeća i pojedinaca.

Među njima su i preduzeće "Službeni glasnik" - za najbolju kompaniju 2011. godine u Beogradu, direktor "Imperial tobačo SCG d.o.o" Vladimir Mikić - za najboljeg menadžera u Beogradu, dok će za "naj-ženu" u glavnom gradu biti nagrađena prorektorka Univerziteta u Beogradu Nevenka Šarkić-Joksimović, a za najbolji agrar 2011.

PKB Korporacija...Plakete će uručivati pesnik Pero Zubac, predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković, kao i dikrektor Media Inventa Novi Sad Vlado Markanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track