HLADNE PROBE KREĆU OD PONEDELJKA, 2. OKTOBRA: Dobro proverite cure li vam radijatori
Foto: Dado Đilas

Beogradske elektrane

HLADNE PROBE KREĆU OD PONEDELJKA, 2. OKTOBRA: Dobro proverite cure li vam radijatori

Beograd -

BEOGRAD - Beogradske elektrane najavile su danas da će obaviti funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja u Beogradu od ponedeljka, 2. oktobra do utorka, 10. oktobra 2017. godine.

Funkcionalne probe, kako se navodi, nisu tople probe i podrazumevaju proveru rada energetskih objekata, toplana i kotlarnica, čime se uporedo vrši provera i funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih grejnih instalacija.

foto: Dragan Kadić

Cilj funkcionalnih proba proizvodnih i distributivnih postrojenja je što bolja priprema pred grejnu sezonu koja počinje 15. oktobra.

Beogradske elektrane apeluju na korisnike da ne upućuju reklamacije Dispečerskom centru ukoliko im radijatori nisu topli, jer se pod funkcionalnim probama podrazumeva provera rada sistema, a ne zagrevanja stambenog i poslovnog prostora.

Korisnici sistema daljinskog grejanja prvenstveno bi trebalo da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija i ukoliko primete curenje vode iz instalacija, kvar prijavljuju Dispečerskom centru "Beogradskih elektrana" pozivom na broj telefona 011/20-93-100.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Šokantno! Da li će crtež Jane Marjanović otkriti ubicu majke?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track