PANIKA NA MEDAKU:  Nepoznati muškarac stavljao roze paketiće u šahtove, građani mislili da je u pitanju bomba
Foto: Nebojša Mandić

razbežali se kud koji

PANIKA NA MEDAKU: Nepoznati muškarac stavljao roze paketiće u šahtove, građani mislili da je u pitanju bomba

Beograd -

U beogradskom naselju Medaković među stanovnicima zavladala je prava pometnja i panika. Naime, danas je jedan muškarac išao ulicom noseći punu kesu roze paketića, što ne bi bilo ništa čudno da nije zastajao kod svakog šahta i po jedan paketić vezao žicom.

- Ljudi se panično udaljavaju, većina strahuje da nije u pitanju neki eksploziv. Čekao sam bus kada je prišao muškarac sa kesom, izvadio je roze paketić i svezao ga za šaht, svi su se razbežali sa autobuskog stajališta, neki su zvali taksi... uglavnom, svi su se udaljili sa tog mesta - rekao je Beograđanin Milan za Telegraf.rs.

foto: Profimedia

Zavod za dezinsekciju i deratizaciju saopštio je međuti da nije bilo potrebe za panikom.

- U toku je deratizacija kanalizacionih šahtova. Ona se obavlja tako što postavljamo roze paketiće zavezane za žicu i to se ubaci u šaht. To rade naši radnici, oni imaju obeležja na odelima, što građani verovatno nisu primetili. Mi imamo sklopljen ugovor sa Beogradskim vodovodom i kanalizacijom, dakle, baš danas su naše ekipe u naselju Medaković, tako da nema mesta panici! - rekli su iz Zavoda za dezincekciju i deratizaciju.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track