(FOTO) KOLAPS JE BLAGA REČ ZA JUTRA U GLAVNOM GRADU: Lančani sudar na Adi, Beograđani više ne znaju kuda će
Foto: Kurir/Nemanja Jokić

Haos u saobraćaju postao svakodnevica

(FOTO) KOLAPS JE BLAGA REČ ZA JUTRA U GLAVNOM GRADU: Lančani sudar na Adi, Beograđani više ne znaju kuda će

Beograd -

BEOGRAD - Da je saobraćajni kolaps postao svakodnevica u prestonici znaju svi koji ujutru izgube najmanje sat vremena pokušavajući da se probiju do svog radnog mesta ili da odvedu decu u vrtić ili školu. Ipak, čini se da situacija postaje sve gora...

foto: Kurir/Nemanja Jokić

Beograđani su ovog petka bukvalno pred nervnim slomom, a situacija u saobraćaju teško da će postati podnošljivija, ako se uzmu u obzir radovi na bukvalno svakom ćošku i vikend pred nama koji uobičajeno donosi pojačan broj vozila na putevima širom Srbije.

foto: Kurir/Nemanja Jokić

Saobraćajni policajci pokušavaju da regulišu saobraćaj na skoro svakoj raskrsnici, ali kako javlja novinar Kurira zaglavljen kod Ade Ciganlije - kolona se ne pomera već pola sata! Uzrok je lančani sudar dva šlepera i jednog automobila, u kojem su povređene tri osobe.

foto: Kurir/Nemanja Jokić

Nepregledni broj automobila, autobusa GSP, uz neizbežnu gužvu u gradskom prevozu, nervozu i trubljenje, čini jutarnji špic nerešivim, a mnogi komentarišu da bi peške pre stigli do centra grada.

foto: Kurir/Nemanja Jokić

Ništa bolja slika nije ni na drugim frekventnim mestima u Beogradu, a ukoliko ste i vi među onima koji se i ovog jutra "klackaju" u prevozu, jedini savet koji možemo da vam damo jeste da se naoružate strpljenjem, držite bezbednu udaljenost od drugih vozila i očeličite živce, jer saobraćajna slika glavnog grada u dogledno vreme sigurno neće biti bolja.

(Kurir.rs/Foto: Kurir/Nemanja Jokić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track