OPŠTI KOLAPS U BEOGRADU! Policija blokirala ulice, saobraćaj stoji! Evo kad se očekuje normalizacija
Foto: PrintScreen

OPŠTI KOLAPS U BEOGRADU! Policija blokirala ulice, saobraćaj stoji! Evo kad se očekuje normalizacija

Beograd -

Saobraćaj u centralnim ulicama u Beogradu još oko 16h je gotovo potpuno stao, a velike gužve su i na Novom Beogradu i oko Sajma.

Razlog za to, kako su rekli agenciji Beta u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) i Žutom taksiju je to što je policija, zbog poseta zvaničnika Grčke i Velike Britanije, blokirala saobraćajnice u raznim delovima grada.

POGLEDAJTE PROLAZAK KOLONE VOZILA

Kolaps u Beogradu zbog stranih poseta

Објава коју дели Aleksandar Becic (@aleksandarbecic) дана

"Celog dana su velke gužve zbog mestimičnih i povremenih blokada saobraćajnica, a u popodnevnim satima i zbog uobičajnog špica, te saobraćaj jedva da mili", rekli su u Žutom taksiju. U tom udruženju, po kako su naveli "grubim procenama", očekuju da će se saobraćaj na gradskim ulicama normalizovati oko 18.30.

U GSP su takođe rekli da je do zastoja u saobraćaju u centru grada došlo jer policija povremeno blokira određene ulice zbog prolaska stranih gostiju. "Čim oni (policija) prekinu s blokadama, saobraćaj će profunkcionisati", rekli su u GSP, dodavši da policija ne obaveštava GSP šta će i kada blokirati. Tokom prolaska stranih delegacija, pojedini ulice se sporadično zatvaraju za saobraća što dovodi do zastoja u javnom prevozu. Zbog radova na više lokacija u užem i širem centru grada, gužve u saobraćaju su svakodnevne.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Haos u Las Vegasu! Penzioner ubio preko pedeset ljudi?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track