BURAN POČETAK VIKENDA U BEOGRADU: Tokom protekle noći 7 povređenih u 5 udesa
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć intervenisala 141 put

BURAN POČETAK VIKENDA U BEOGRADU: Tokom protekle noći 7 povređenih u 5 udesa

Beograd -

U pet udesa koji se su dogodili u Beogradu, lakše je povređeno sedam osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Po rečima portparola te službe Nade Macure, jedna osoba je zbrinuta na licu mesta posle udesa koji se oko 21.30 dogodio u Ulici Maksima Gorkog kod broja 23 dok je u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo oko 23.50 u Mokroluškoj ulici kod broja 105 lakše povredjena jedna osoba koja je prevežena u Urgentni centar.

Muškarac star 40 godina prevežen je u Urgentni centar sa povredama glave koje je zadobio 15 minuta posle ponoći u udesu u Nehruovoj ulici.

U Urgentni centar su prevežena i dva mladića sa povredama glave i devojka sa povredom grudnog koša pošto je oko 3.15 časova automobil u kome su se nalazili sleteo sa Ibarske magistrale kod groblja Orlovača dok je nešto pre 8.30 časova 40-godišnja žena lakše povredjena u udesu na autoputu kod Dobanovaca.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 141 intervenciju, od kojih 26 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, astmatičari i osobe koje boluju od visokog pritiska.

Tokom prethodog dana, u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda a Hitna pomoć je obavila 162 intervencije, od kojih 51 na javnim mestima.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track