VRČIN: Danas i sutra očitavanje vodomera
Foto: AP/Ilustracija

VRČIN: Danas i sutra očitavanje vodomera

Beograd -

BEOGRAD - Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će danas i sutra očitavati vodomere u naselju Vrčin.

Pozivamo sve stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret čitačima BVK i pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje, navedeno je u saopštenju.

foto: AP/Ilustracija

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" moli sve potrošače da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima...), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, otključane kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze, vozila budu parkirana van šahtova i tako doprinesu efikasnom očitavanju vodomera.

Saradnjom Beogradskog vodovoda i korisnika usluga našeg preduzeća unapređujemo rad i kvalitet pruženih usluga, na obostrano zadovoljstvo. Z Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track