AUTOBUS PROBIO OGRADU KOD DOMA OMLADINE PA VUKAO ŽENE PO ULICI: Užas u centru Beograda!
Foto: Marina Lopičić

AUTOBUS PROBIO OGRADU KOD DOMA OMLADINE PA VUKAO ŽENE PO ULICI: Užas u centru Beograda!

Beograd -

Autobus gradskog prevoza srušio je danas oko 13.35 ogradu kod Doma omladine koja je pala na dve ženske osobe, a zatim ih sve vukla po ulici!

- Zaštitnu ogradu zakačio je autobus i zatim je ta ograda pala i povredila devojku i još jednu stariju žensku osobu - rečeno je iz MUP-a.

Iako je prema prvim verzijama objavljeno da je autobus direktno pregazio dve osobe, prema izveštaju policije radi se o padu ograde na prolaznike izazvanim "češanjem" autobusa na uglu Makedonske i Dečanske ulice, gde se trenutno izvode radovi.

Radnici koji su se zatekli na gradilištu ispričali su da je sve bilo mnogo dramatičnije.

foto: Marina Lopičić

- Autobus je zakačio ogradu, koja je pala na devojku i ženu, a onda ih je bukvalno sve vukao po ulici. prosto mi je neverovatno da vozač nije video šta se desilo jer se nije zaustavio, već je nastavio dalje - rekli su radnici.

Hitna pomoć je veoma brzo izašla na ulicu.

Devojčica stara 16 godina i žena od 58 godina zagobile su teže povrede danas ispred Doma omladine u Beogradu u nezgodi u kojoj je učestvovao autobus, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nezgoda se dogodila oko 13.45 i tom prilikom je devojčica zadobila povrede grudnog koša i prevezena je u Dečiju kliniku u Tiršovoj, a žena zatvoreni prelom leve potkolenice i ona se nalazi u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Do nezgode je došlo na uglu Makedonske i Dečanske ulice, kod Doma omladine Beograd, kada je autobus povredio devojčicu i stariju ženu.

(Kurir.rs/Beta/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Počelo saslušanje svedoka! Ima li sud dovoljno dokaza da je Zoran Marjanović umešan u Jelenino ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track