NEZAPAMĆENO BURNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA, PUNE RUKE POSLA ZA LEKARE: 8 povređenih u saobraćajkama, muškarac nađen kako leži na putu
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć intervenisala 121 put

NEZAPAMĆENO BURNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA, PUNE RUKE POSLA ZA LEKARE: 8 povređenih u saobraćajkama, muškarac nađen kako leži na putu

Beograd -

U četiri saobraćajne nesreće koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povređeno je osam ljudi, a jedan teško povređen muškarac pronađen je s na putu na periferiji grada, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 30 godina zatečen je oko 4.30 na putu koji vodi od Batajnice ka Novim Banovcima, rekla je Macura i dodala da je on imao teške povrede nepoznatog porekla i da ga je ekipa Hitne pomoći koja je intervenisala prevezla u Kliničko bolnički centar Zemun.

Prema njenim rečima, dve osobe povređene su oko 2.00 u Ustaničkoj ulici kada je automobil udario u drugi automobil, odbio se i prošao kroz ogradu porodične kuće, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Dve ekipe Hitne pomoći intervenisale posle 1.00 u Ulici Milošev kladenac, 50 metara od "Laste". U toj nesreći lakše su povređene četiri osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

Na Slanačkom putu, oko 20.00 automobil je sleteo u njivu, a povredjen je muškarac koji je zbrinut na licu mesta i odbio prevoz u bolnicu.

Žena stara 31 godinu povređena je u oko 21.00 na uglu Kirovljeve i Radničke ulice. Ona je prevezena u Urgentni centar i predata ortopedu i hirurgu.

Hitna pomoć noćas je intervenisala 121 put od toga 26 puta na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani s bolom u grudima, rekla je Macura.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track