Gužva na Pančevačkom mostu

Radovi

Gužva na Pančevačkom mostu

Beograd -
U ostalim delovima grada za sada nema većih problema u saobraćaju

BEOGRAD - Saobraćajna gužva stvorila se jutros na Pančevačkom mostu u pravcu prema centru Beograda, izjavila je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Dragana Đekić.

Saobraćajna gužva je i u Bulevaru despota Stefana iz pravca Pančevačkog mosta u smeru ka centru Beograda, istakla je Đekić.

"Najveća gužva trenutno je na Pančevačkom mostu, gde je i najintenzivniji saobraćaj", rekla je Đekićeva. Prema njenim rečima, u ostalim delovima grada za sada nema većih problema u saobraćaju.

Na beogradskim ulicama je 1.014 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 80 tramvaja, 76 trolejbusa i 858 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Radovan Stojadinović.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 650 polazaka, a predviđeni su vanredni polasci u 15.30 časova za Firencu, u 20.15 za Ulcinj, u 20.20 za Zadar i u 22.45 sati za Kotor, izjavio je dežurni otpravnik BAS-a Milutin Božić.

"Lasta" je planirala da 572 vozila ostvare 6.247 polazaka, a predviđen je vanredni polazak u 18 časova iz Beograda za Blace, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Dragomir Dragojlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track