MINISTAR ANTIĆ: Izgradnja novog prihvatilišta u Beogradu je prioritet
Foto: Beoinfo

smeštaj za 68 dece

MINISTAR ANTIĆ: Izgradnja novog prihvatilišta u Beogradu je prioritet

Beograd -

BEOGRAD - Mališani iz prihvatilišta dobili su paketiće i za njih je održana predstava na Adi Ciganliji, kojoj su prisustvovali ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

"Svake godine u vreme praznika obiđemo prihvatilište. Ove godine rešili smo da to promenimo, da zajedno sa decom dođemo na Adu i da im poklonimo predstavu", rekao je Antić, koji je istakao da Grad Beograd posvećuje veliku pažnju deci.

Navodeći da sadašnje prihvatilište ima kapacitet za 20 dece, a da u njemu tokom hladnih dana boravi i 30 mališana, Antić je naglasio da je prioritet izgradnja novog prihvatilišta sa smeštajnim kapacitetima za 68 dece.

"Bavljenje decom je deo ukupne slike koju stvaramo. Nastavljamo sa podrškom deci kojoj je to najpotrebnije", izjavio je Antić.

On je istakao da je od izuzetne važnosti da se deca iz prihvatilišta ne osećaju izolovano i da se što lakše pripreme za budućnost. Antić se zahvalio zaposlenima u prihvatilištu koji se bave mališanima i pomažu im u prevazilaženju svih problema.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beoinfo/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNA ISPOVEST ZATVORENIKA! Zašto su poslednji dani ubice iz Rakovice ledili krv u žilama cimerima iz CZ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track