PRVA DAMA SRBIJE U PRIHVATILIŠTU NA VOŽDOVCU: Obradovala decu paketićima
Foto: Damir Dervišagić

na badnji dan

PRVA DAMA SRBIJE U PRIHVATILIŠTU NA VOŽDOVCU: Obradovala decu paketićima

Beograd -

BEOGRAD - Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, obišla je danas, na Badnji dan, Prihvatilište za decu "Vasa Stajić" na Voždovcu, gde je podelila božićne paketiće štićenicima tog doma.

"Svi mi ponaosob bi trebalo da razmišljamo o nekima koji imaju manje od nas i koji su životne okolnosti dovele u neke situacije koje nisu sami birali. Trebalo bi da im pomognemo da izađu iz tih okolnosti kao pobednici i da im damo to zrno nade, na koje će moći da se oslone kasnije kada krenu u samostalni život", rekla je Tamara Vučić.

Ona je naglasila da je želela da obraduje decu i da je reč o skromnim poklonima, ali da su oni "darovani od srca".

Nije želela da otkrije šta su joj deca "šapnula" da žele, ali je rekla da su to divna deca, zadovoljna onim što imaju, zbog čega je, naglašava, ostala zatečena.

"Divno je kad vidite koliko je neko zadovoljan onim malo što ima. Ja ću se truditi da pomognem koliko mogu i u okvirima u kojima je moguće. Neću trošiti državni novac, nego ću se truditi da prikupim neka sredstva. To sigurno neće biti mnogo, ali nekada je i to malo sasvim dovoljno", poručila je supruga srpskog predsednika.

Na pitanje koliko su joj važni praznici, Tamara Vučcić rekla je da joj je naročito bitan Božić i da taj praznik "posebno voli".

(Kurir.rs/Tanjug/Blic/Foto: Damir Dervišagić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track