DRAMA U VOŽDOVAČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI: Štićenik Doma za nezbrinutu decu nožem napao nastavnike! Direktor u šoku: Za dlaku izbegnuta TRAGEDIJA!
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

Povređen i nastavnik koji je priskočio u pomoć

DRAMA U VOŽDOVAČKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI: Štićenik Doma za nezbrinutu decu nožem napao nastavnike! Direktor u šoku: Za dlaku izbegnuta TRAGEDIJA!

Beograd -

BEOGRAD - U Osnovnoj školi "Vožd" u Bulevaru oslobođenja na Voždovcu jutros se odigrala prava drama, kada je maloletnik štićenik Doma za nezbrinutu decu "Vasa Stajić" D.N. (13) nožem napao direktora.

Srećom, blagovremeno je u pomoć priskočio jedan od nastavnika, oteo mu nož iz ruku i sprečio ga da nanese povrede direktoru. Međutim, i nastavnik je tom prilikom zadobio posekotine desne šake.

Srećko Krivokapić, direktor ove škole koja je specijalizovana za učenike sa poremećajima u ponašanju, kaže da je jutros oko 9.40 sati zatekao ovog učenika ispred zgrade škole, sa nožem u ruci.

"Jedan nastavnik i ja smo odmah intervenisali i uspeli da mu otmemo nož iz ruke. Ne znamo šta je bio motiv takvog postupka učenika, niti šta je planirao sa nožem. Mi smo morali da reagujemo kako bi sprečili da on eventualno upotrebi taj nož, a zatim smo pozvali policiju. On se retko pojavljuje na časovima, a i ranije je pravio probleme", kaže direktor.

Maloletnik je pobegao, a o svemu su obaveštene policija i Hitna pomoć koje su odmah došle na lice mesta i ispituju sve okolnosti napada.

(Kurir.rs/Pink/BKTVNews/Foto: Ilustracija/Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track