VAŽNO OBAVEŠTENJE: Nakon požara na VMA pojedini pregledi privremeno na drugim odeljenjima
Foto: Nebojša Mandić

nema povređenih

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Nakon požara na VMA pojedini pregledi privremeno na drugim odeljenjima

Beograd -

BEOGRAD - Zbog požara na četvrtom spratu VMA na kome se nalazi dijagnostika, pojedini pregledi za građane odvijaju se redovno, ali na drugim odeljenjima, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

Tako se dijagnostički pregledi za hematoloških pacijenata odvijaju na Klinici za hematologijun na desetom spratu, a pregledi nefroloških pacijenata na četvrtom spratu u prostorijama Centra za transplantaciju solidnih organa.

Reumatološki pregledi se danas odvijaju na Klinici za reumatologiju, a od ponedeljka, 29. januara, će biti omogićeni na trećem spratu Poliklinike VMA.

Neurološki dijagnostički pregledi odvijaju se na Klinici za neurologiju, endokrinološki pregledi na Klinici za endokrinologiju.

Pregledi iz oblasti gastroenterološke dijagnostike danas su omogućeni na Klinici za urgentnu internu medicinu, a od ponedeljka će se odvijati redovno.

Pregledi za pacijente na Odseku za očnu funkcijsku dijagnostiku odvijaju se redovno, dok će Institut za medicinsku biohemiju danas raditi laboratorijske analize samo za urgentne slučajeve, a od ponedeljka će raditi redovno.

Pored redovnih telefonskih linija za zakazivanje pregleda i informacije u vezi lečenja na VMA, građani dodatne informacije mogu dobiti putem broja telefona 011/266-2397.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POŽAR NA VMA: Izjava doktora Bobana Đorđevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track