Devetoro povređeno u saobraćajkama

Devetoro povređeno u saobraćajkama

Beograd -
Rano jutros nešto pre šest časova u saobraćajnoj nezgodi lakše je povređen muškarac na uglu Kneza Miloš i Vojvode Milenka

BEOGRAD - Devet osoba povređeno je u šest saobraćajnih nezgoda koje su se desile u Beogradu tokom noći, od toga njih troje je bilo u alkoholisanom stanju.

U 21.51 u Jabučkom ritu kod broja 9, povređen je motociklista koji je u svesnom navodno alkoholisanom stanju prevezen u Urgenti centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Na Obrenovačkom putu smer ka Železniku u 22.12 povređen je muškrac star oko 29 godina ,navodno alkoholisan, i ženska osoba stara 58 godina, strana državljanka, koja je zadobila povrede vitalnog vratnog dela kičme. Oboje su prevezeni u Urgentni centar. U Bulevaru Despota Stefana kod pančevačkog mosta povređen je pešak, ženska osoba stara 46 godina koja je sa tupom povredom glave i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar.

U 01.45 u Bulevar Mihajla Pupina kod Ušća u saobraćajnom udesu lakše su povređene tri osobe, muškarac oko 43 godine i dve ženske osobe stare oko 22 godine. Desetak minuta posle te nezgode u Ulici Proleterskih Solidarnosti povređena je muška osoba stara oko 24 godine koja je bila navodno u alkoholisanom stanju. Rano jutros nešto pre šest časova u saobraćajnoj nezgodi lakše je povređen muškarac na uglu Kneza Miloš i Vojvode Milenka.

Hitnu pomoć tokom noći zvali su hronični bolesnici, a kako je rečeno, često je bilo i neopravdanih poziva. Hitna pomoć intervenisala je 157 puta tokom noći, od čega 37 puta na javnom mestu. Na Adi Ciganliji Hitna pomoć je juče pregledala 17 pacijenata, od kojih su dva pacijenta bila za ortopeda, a jedna sa povredom glave za neurohirurga. Kako je rečeno, pomoć je dosta ukazivana i psihijatrijskim slučajevima, dijabetičarima, osobama sa visokim pritiskom i glavoboljom prouzrokovanom migrenom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track