KARABURMA PROKLJUČALA ZBOG MLADIĆA KOGA SU ZVERSKI IZBOLI I PRETUKLI: Građani blokirali Pančevački most, traže hitno hapšenje nasilnika
Protest u Velikom selu, Foto: Kurir

da se ne zataškava

KARABURMA PROKLJUČALA ZBOG MLADIĆA KOGA SU ZVERSKI IZBOLI I PRETUKLI: Građani blokirali Pančevački most, traže hitno hapšenje nasilnika

Beograd -

Saobraćaj u okolini Pančevačkog mosta od 17.00 do 18.00 bio je u potpunosti blokiran, zbog protesta rodbine i prijatelja Aleksandra Todorovića (25) iz Velikog Sela koji je brutalno pretučen i izboden pre pet dana, a svi počinioci prema njihovim rečima nisu privedeni, već se "ceo slučaj potpuno zataškava"!

Kolone vozila pružale su se Višnjičkom i Ulicom vojvode Micka Krstića. Na raskrsnici ovih saobraćajnica bilo je stotinak ljudi, a prisutne su bile i policijske patrole.

Po rečima majke napadnutog Todorovića, do incidenta je došlo u noći između 3. i 4. februara, kada su vozilo kojim je njen sin upravljao, presrela tri mladića u drugom automobilu. Nakon što je Aleksandar izašao iz auta da vidi o čemu se radi, momci su ga brutalno pretukli.

foto: Kurir

Protest u Velikom selu

- Danima je bio u komi, danima ga nisam videla. Probudio se, ali je i dalje loše. Ruke su mu polomljene, isekli su ga mačetama, ima 130 šavova po telu - kaže Aleksandrova majka, i dodaje da su mu operisane ruke i glava.

Kako okupljeni kažu, jedan napadač je uhapšen, i zna se da je iz Višnjičke banje, ali dodaju i da Aleksandar napadače nije poznavao.

Povodom protesta se oglasio i MUP Srbije.

foto: Kurir

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. S. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni se tereti da je 4. februara ove godine naneo teške telesne povrede dvadesetpetogodišnjem mladiću u Velikom selu. M. S. je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - saopštio je MUP.

(Kurir.rs/Blic.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track